The Project

LG&E – KU Ghent Generating Station Coal Combustion Residuals and Transportation (CCRT) Warehouse

This project featured the design and construction of a new 22,000 square foot warehouse at the LG&E-KU Ghent Generating Station. This project required the coordination and installation of a pre-engineered metal building and a cast-in-place concrete foundation system. A reinforced 8-inch concrete slab-on-grade was designed to support the Owner’s storage rack system. Marrillia Design and Construction was able to pour the concrete slab 43 days ahead of schedule and re-direct and increase the length of the current haul road during the construction process. Not only did this help to ensure an on time completion, but it also ensured no roads were closed and allowed LG&E – KU to continue daily operations until final completion.

LOCATION

Ghent, KY

ARCHITECT

Marrillia Design and Construction Design Build Project

OWNER

LG&E – KU

STATS

0
SQ FEET
$ 0
COST
Related Projects

Start typing and press Enter to search